Skip to content
riccardo-annandale-72x72

Moeiteloos Effectief – Leiderschap en Impact

Omgeving Utrecht

Ga snel naar inschrijven

Op welke manier kan je vanuit natuurlijk leiderschap Moeiteloos Effectief zijn?

Moeiteloos Effectief -Leiderschap en Impact- is een 2-daagse training, specifiek gericht op mensen die bereid zijn de verantwoordelijkheid van leiderschap op zich te nemen. Deelnemers leren van elkaar en over zichzelf, onder begeleiding van 2 professionele coaches, binnen een bewezen concept.

Training beschrijving

In de training Leiderschap en Impact ga je in een groep van maximaal 8 deelnemers samen met anderen aan de slag om je ontwikkelvraag over eigen plek en ambitie onderzoeken.  Wat is de plek waarbij je vanuit natuurlijk leiderschap Moeiteloos Effectief kan zijn? Leiderschap gaat over verantwoordelijkheid hoe dat bij jou past:

  • Leiderschap: waar sta jij voor?
  • Welk effect heb jij in je leiderschap ?
  • Hoe werkt de dynamiek van volgen en leiden voor jou?
  • Wie of wat volg jij, waar ben je loyaal aan?
  • Wat zijn jouw valkuilen en kwaliteiten als leider?
  • Waar ligt jouw uitdaging?

Eerdere deelnemers van de training geven aan dat ze op hun werk een wezenlijke verandering hebben kunnen doorvoeren, ze werden ervaren als rustig en doortastend tegelijk.  Inzicht krijgen op de innerlijke positie van waaruit je leidt geeft helderheid voor zowel jezelf als de ander met wie je werkt. Dit geeft vaak positieve energie en kracht die het verschil maken.

Deelnemers leren van elkaar en over zichzelf, onder begeleiding van 2 professionele coaches, binnen een bewezen concept.

Dag 1
Op dag 1 starten we met een verkenning over wat in je achtergrond nog steeds meespeelt op het werk. Hoe werk jij met Leiderschap en Lidmaatschap? Hoe vergroot je je impact? Van waaruit interacteer jij met anderen? Welke opdracht heb je aangenomen vanuit je organisatie? Onderzoeken wat voor jou verantwoordelijkheid, loyaliteit, ambitie en moed betekenen en hoe je die vertaalt naar jouw leiderschap 

Dag 2
Dag 2 biedt verdieping op de inzichten van de eerste dag. Wat kom je tegen in je verwachtingen ten aanzien van jezelf en hoe vertaalt zich dat naar jouw leiderschap? Wat betekent ontwikkelen en laten ontwikkelen voor jou? Kun je het bijvoorbeeld verduren dat anderen beter zijn dat jij en hoe reflecteert dat op jouw leiderschap? Hoe vertalen jouw persoonlijke waarden zich door in jouw leiderschap en hoe haakt dat aan met jouw organisatie? Wat zegt dit over de stappen die jij kunt/wilt maken? We gaan ook werken met casuïstiek om zo te leren hoe je zonder trucjes maar vanuit je kern anderen werkelijk ontmoet en verschil kan maken. 

Vooraf
Voorafgaand aan de training wordt er een telefonische intake gehouden om zo optimale aansluiting te krijgen van jouw wensen en de training.

Praktische details:

       Maximaal 8 deelnemers
     €1400,- BTW vrijgesteld
       .
       .


Hier inschrijven voor:

Moeiteloos Effectief - Leiderschap en Impact | 17 en 18 november 2020