Skip to content
bruce-mars-300x300

Moeiteloos Effectief – De Professional op zijn Best

Omgeving Utrecht

Ga snel naar inschrijven

Hoe kan je Moeiteloos Effectief je werk doen, met Plezier en in contact met je Potentie?

Moeiteloos Effectief – De Professional op zijn Best is een 2-daagse training waarin professionals hun ontwikkelvraag over eigen plek, hun uitdagingen en ambitie onderzoeken. Deelnemers leren van elkaar en over zichzelf, onder begeleiding van 2 professionele coaches, binnen een bewezen concept.

Training beschrijving

In deze training onderzoeken professionals vanuit welke innerlijke houding en positie ze het Moeiteloos Effectief kunnen werken. De professional is inhoud gedreven en werkt het liefst gewoon door, maar de vraag is of dat effectief is. Hoe vaak gebeurt het dat je jezelf in dezelfde valkuil ziet glijden? Terwijl je je zo had voorgenomen dat niet meer te doen. Hoe kan dat toch en welke krachten zitten daarachter?

  • Waar loop jij steeds weer tegenaan op je werk?
  • Waar merk je dat je vaak laat gebeuren?
  • Wat kost je onevenredig veel energie?
  • Welk ongebruikt potentieel vermoed je?
  • Vanuit welke plek werk je en wat doe dat met je plezier?
  • Wat zou je anders willen aanpakken?

Eerdere deelnemers van de training geven aan dat ze op hun werk een wezenlijke verandering hebben kunnen doorvoeren door dat ze helderder communiceren, beter afspraken maken en veel scherper hebben vanaf welke innerlijke positie ze vanuit positieve energie en kracht verschil maken.

Dag 1
Op dag 1 starten we met een verkenning over wat in je achtergrond nog steeds meespeelt op het werk. Welke dynamiek heeft dat tot gevolg op alle gebieden van je leven? Hoe interacteer jij met anderen? Wat zijn daarbij je natuurlijke neigingen? Welke helpen je, en welke maken je zwakker? Wat van jouw achtergrond en dynamiek loopt ongemerkt mee op je werk en bepaalt vaak onbewust veel van jouw keuzes?

Dag 2
Dag 2 biedt verdieping op wat voor jou een plek is waarbij je vanuit kracht en energie situaties aankunt. Je krijgt inzicht in hoe je op bepaalde situaties als vanzelfsprekend reageert en wat je ‘vrije ruimte’ is om een andere keuze te maken. Bij de vanzelfsprekende beweging liggen zowel de kwaliteiten als de valkuilen. De integratie van beide kanten van de medaille brengt focus en effectiviteit. We gaan werken met casuïstiek om zo te leren hoe je zonder trucjes maar vanuit je kern anderen tegemoet treedt en verschil kan maken. 

Vooraf
Voorafgaand aan de training wordt er een telefonische intake gehouden om zo optimale aansluiting te krijgen van jouw wensen en de training.

Praktische details:

       Maximaal 8 deelnemers
     €1200,- BTW vrijgesteld (normale prijs: €1400)

 

 


<!–themify_builder_static–></p>
<h3></h3>
<h3>Hier inschrijven voor:</h3>
<p>

Moeiteloos Effectief - De Professional op zijn best | 28 en 29 september 2020
<!–/themify_builder_static–>

 

Hier inschrijven voor:

Moeiteloos Effectief - De Professional op zijn best | 28 en 29 september 2020